Szponzorációk

Magyarországi Németek Országos Borversenyre - 2009. április 4.

20. alkalommal került megrendezésre a Mecseknádasdi Borverseny, mely egyben a Magyarországi Németek Országos Borversenye is volt. 606 db borminta versenyzett, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet külön díját Rauschenberger István helyi hobbi borász nyerte kékfrankos borával, akinek gratulálunk. Az idei...

Catherine Gallagher's - Irish Dance Experience

2009. február 23.-án, Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet főtámogatásával, megrendezésre került az ír néptánc bemutató "Catherine Gallagher's - Irish Dance Experience"

Zséda koncert - Pécs

2008. december 28.-án Pécsen a POTE aulában, nagy érdeklődés mellet megrendezésre került a Zséda koncert, melynek a főtámogatója a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet volt.

 

Koncz Zsuzsa - Pécsi koncert

2008. december 18.-án Pécsen a POTE aulában, Koncz Zsuzsa koncert került megrendezésre a Mecsekvidéke Takarékszövetkezett főtámogatásával. Mely egyben a Takarékszövetkezet évzáró rendezvénye volt, és több prominens személy is képviseltette magát.

Mecseknádasd - 60 éves Óvodai jubileum

A Mecseknádasdi Schloßgarten Óvoda és Bölcsőde 2008. október 4.-én a Mecseknádasdi sportcsarnokban tartotta 60 éves jubileumi ünnepségét. Melyen több mint 500 vendég vett részt.

Örökség Fesztivál - Pécs

2008 szeptember 18. és 28. közt zajlott az Örökség Fesztivál Pécset, melyen utolsó nap a falusi turisztikai egyesületek vonultak ki egy bemutatóra. Takarékszövetkezetünk a "Kelet-Mecsek Gyöngyei Falui Turisztikai Egyesület" Bemutató sátrát támogatta. Ahol az ide látogatók a helyi ízekbe kóstolhattak...

Pécs-Hird falunap

A 2008.szeptember 6.-án a Hirdi Nőegylet által rendezett rendezett Falunapot, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet is támogatta.

Hidasi Bányásznapok

2008. szeptember 05-07
A Hidasi Önkormányzat "Falunapját" a Hidasi Bányásznapokat az idén is támogatta a takarékszövetkezet. A háromnapos rendezvényen az alábbi programok közül válogathattak akik kilátogattak: Zanzibar, LL Junior, Bon Bon, Kiss Ádám humorista, Motoros találkozó, táncos és zenés rendezvények....

Nemzetközi Ifjúsági Tábor

2008. augusztus 5-10 között került megrendezésre, a PKIF (Pécsváradi Kistérség Ifjúsági Fóruma) szervezésében, Mecseknádasdon. A táborban 50 fiatal vett részt, Le Crés (Francia ország), Unterschleissheim (Bayern, Német ország), Lucka (Sachsen-Anhalt, Német ország) és a hazai fiatalok a Pécsváradi kistérségből....

Demjén koncert - Pécsváradi vár

Minden év augusztusában színvonalas koncert kerül megrendezésre támogatásunkkal Pécsváradon a várban. Az egyik legemlékezetesebb Demjén Ferenc (Rózsi) előadása volt.